//TAKE MY HEART
hacker -,- + ASRAMA :')
Monday, 9 January 2012 @ 08:05 | 0 Comment [s]

asalamualaikum , and hye :')
harini aku teramat amat lahh sedih account  first kene hack -,- 
seriously , bengangg gila gila bhaby punya .wahh ~ jealous dengan aku kea yang ? sampai nak hack hack bagai ni ? 
kenapa lahh wujudnya hacker kat dalam dunia nih ? gedik betul lahh , siapa siapa yang jadi hacker tu , tak cukup kea account sendiri , sampai account aku kau nak hack ? cibhai arh ! bengangg wehh -,- 
hahahaha , tapi kejup jea ponn aku bengangg , andd nages nanges bagai nih , at last aku tak kesahh pon . sebab now aku malehh nak pikir pasal facebookers facebookers nih !tak bawak kea mati pun . 

 kay , now story aku nak chaww dari RZ ! yeah ! 
semua tak nak aku chaww tapi ade lagi suka kan ? hahahahahaha . #pedulipulakaku
kay , semalam my lovely dad #cehh lovely ke ? puihhhhhhhhh ! datangg . entah apa mimpi . 
tapi , dia nak sangat lahh aku sekolah perak , asmara lagi . wahh ~ apa ade dekat perak tuh ? act aku nak   sebab jauh dari semua orangg  , right ? tadee lahh nak kutuk kutuk aku semua bagai kenn ?
cikgu RZ pun sekarangg dah pandai kerek kerek semua ngan aku . apa masalah ? mayb aku kerap buat hal kan ?
cikgu cikgu , watlek jea . saya nak chaww dahh pon . jangan risau kay ? cepat cepat lagi bagus kan ? 
katanya bapak aku , sekolahh sana berdisplin lah , budah jahat jadi baik lahh , what the fuck ! 
memang aku suka kene KONKERR  kan kat sana ? 
ahh , lantaklahh . aku nak jugak pindah sana . 
okayy , first aku bukan saja nak tinggal member semua , sebab tak nak menyusahkan mama :'( :'( biar bapak aku yang susah , kan ? :')
biar dia tahu rsanya mama aku bila disakiti . yeahh !

haa , nmpak tak tuh ? 
sedih sangt nak tinggalkan schh RZ wehh , hahah . tapi apa bolehh buat tahun baru nih ingat nak berubah nk masuk netball , but nama aku dahh naik sampai pagi pasal buat hal time koko . wahh ~ superbb malu ! lagi lagi pn fazlili guru netball nya , memeyh aku tak dapat lahh jawabnya ken > :'(
kay sadd . 
pape pon , willmissyourz . 
aku tak kan nyelahh lupa kat kau , hahah k faham ? 
ilopechiuuuuuu shooo damnnnn muchh !





Older Post

Hye. diela here :) welcome to my simple blog . Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


he is my SUPERBOY , do not take kay ? he is suitable , for diela only , up to when when .

follow my blog , and i will hit you back . thanks you :).


This template was created by dielaHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.