//TAKE MY HEART
miss :'(
Thursday, 5 January 2012 @ 12:09 | 0 Comment [s]


hello ! 
firstly nak cakap benda dekat atas tu , can you see ? "I MISS YOU" 
ouhh my god ! seriously miss shahmi sangat sangat . dulu , time cuti selalu bolehh keluar lepak ,  then bolehh lagi usha shahmi tu . now , schh dahh bukak right ? so , nak keluar pon tak boleh , kene duduk dalam bilik bukak buku . huh -,- dia ponn sekarangg dahh jarang lalu depan rumahh , kenapa ? haha . maybe , dahh punya gurlfie baru kut , mayb lahh . tak pasty pon . :D dia tu handsome tau , tapi kekadangg perangai dia tu , membuat orang tak suka pon ade . err ==' 
tapi , selama diela kawan ngn dia , dia okayy lahh jugak , tak macam boy lain . semua sombong nak mampuihhhhh !
realy ? 
ye lahh . miss dia tau . tapi tak tahu lahh bagi dia kan ? entah entah , sikit rasa rindu pon takde  , diela yang beriya riya kan ? :)
whatever lahh . yang pentingg , dyla nak cakap ..
ILOVEYOUSODAMNMUCHHHHHHH :*


I love you because of what you have , but because what i feels .
i care for you because not because you need care , but because i want to .
i'm always here for you not because i want you te be with me , but..
because I WANT TO BE WITH YOU . 
you have know , thats no one can replace you in my heart , even handsome men i have . 
remember that !
ha . nampak tak picture atas tu . aww <3 sweet kan ? kalau lahh diela dengan shahmi cenggini , feww feww . that imagine lahh .
hahahahahaha . watlek
whao whao  , feelingg pulak malam malam buta ni ken ?
sorry , kalau adee tersilap grammar . tak pandai pon nak speaking ni , hahahahaha . 
ehh . kejup . korang jangn ingat lain pulak . diela ngn shahmi tade pape pon . dia cuma ADIMRE diela tau ? and jangan pikir benda lain pulak .
baru tahu ? diela nih S.S orangnya . obssess sendiri .
haih -,- penat pulak tangan diela ni menaip kan ? takpa lahh  sampai sini jea yang mampu diela story dalam blog . next time jelah kay  post panjang panjg ni , tak penting ponn . :p
kayybhyee :)  


| Newer Post

Hye. diela here :) welcome to my simple blog . Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


he is my SUPERBOY , do not take kay ? he is suitable , for diela only , up to when when .

follow my blog , and i will hit you back . thanks you :).


This template was created by dielaHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.