//TAKE MY HEART
hacker -,- + ASRAMA :')
Monday, 9 January 2012 @ 08:05 | 0 Comment [s]

asalamualaikum , and hye :')
harini aku teramat amat lahh sedih account  first kene hack -,- 
seriously , bengangg gila gila bhaby punya .wahh ~ jealous dengan aku kea yang ? sampai nak hack hack bagai ni ? 
kenapa lahh wujudnya hacker kat dalam dunia nih ? gedik betul lahh , siapa siapa yang jadi hacker tu , tak cukup kea account sendiri , sampai account aku kau nak hack ? cibhai arh ! bengangg wehh -,- 
hahahaha , tapi kejup jea ponn aku bengangg , andd nages nanges bagai nih , at last aku tak kesahh pon . sebab now aku malehh nak pikir pasal facebookers facebookers nih !tak bawak kea mati pun . 

 kay , now story aku nak chaww dari RZ ! yeah ! 
semua tak nak aku chaww tapi ade lagi suka kan ? hahahahahaha . #pedulipulakaku
kay , semalam my lovely dad #cehh lovely ke ? puihhhhhhhhh ! datangg . entah apa mimpi . 
tapi , dia nak sangat lahh aku sekolah perak , asmara lagi . wahh ~ apa ade dekat perak tuh ? act aku nak   sebab jauh dari semua orangg  , right ? tadee lahh nak kutuk kutuk aku semua bagai kenn ?
cikgu RZ pun sekarangg dah pandai kerek kerek semua ngan aku . apa masalah ? mayb aku kerap buat hal kan ?
cikgu cikgu , watlek jea . saya nak chaww dahh pon . jangan risau kay ? cepat cepat lagi bagus kan ? 
katanya bapak aku , sekolahh sana berdisplin lah , budah jahat jadi baik lahh , what the fuck ! 
memang aku suka kene KONKERR  kan kat sana ? 
ahh , lantaklahh . aku nak jugak pindah sana . 
okayy , first aku bukan saja nak tinggal member semua , sebab tak nak menyusahkan mama :'( :'( biar bapak aku yang susah , kan ? :')
biar dia tahu rsanya mama aku bila disakiti . yeahh !

haa , nmpak tak tuh ? 
sedih sangt nak tinggalkan schh RZ wehh , hahah . tapi apa bolehh buat tahun baru nih ingat nak berubah nk masuk netball , but nama aku dahh naik sampai pagi pasal buat hal time koko . wahh ~ superbb malu ! lagi lagi pn fazlili guru netball nya , memeyh aku tak dapat lahh jawabnya ken > :'(
kay sadd . 
pape pon , willmissyourz . 
aku tak kan nyelahh lupa kat kau , hahah k faham ? 
ilopechiuuuuuu shooo damnnnn muchh !




miss :'(
Thursday, 5 January 2012 @ 12:09 | 0 Comment [s]


hello ! 
firstly nak cakap benda dekat atas tu , can you see ? "I MISS YOU" 
ouhh my god ! seriously miss shahmi sangat sangat . dulu , time cuti selalu bolehh keluar lepak ,  then bolehh lagi usha shahmi tu . now , schh dahh bukak right ? so , nak keluar pon tak boleh , kene duduk dalam bilik bukak buku . huh -,- dia ponn sekarangg dahh jarang lalu depan rumahh , kenapa ? haha . maybe , dahh punya gurlfie baru kut , mayb lahh . tak pasty pon . :D dia tu handsome tau , tapi kekadangg perangai dia tu , membuat orang tak suka pon ade . err ==' 
tapi , selama diela kawan ngn dia , dia okayy lahh jugak , tak macam boy lain . semua sombong nak mampuihhhhh !
realy ? 
ye lahh . miss dia tau . tapi tak tahu lahh bagi dia kan ? entah entah , sikit rasa rindu pon takde  , diela yang beriya riya kan ? :)
whatever lahh . yang pentingg , dyla nak cakap ..
ILOVEYOUSODAMNMUCHHHHHHH :*


I love you because of what you have , but because what i feels .
i care for you because not because you need care , but because i want to .
i'm always here for you not because i want you te be with me , but..
because I WANT TO BE WITH YOU . 
you have know , thats no one can replace you in my heart , even handsome men i have . 
remember that !
ha . nampak tak picture atas tu . aww <3 sweet kan ? kalau lahh diela dengan shahmi cenggini , feww feww . that imagine lahh .
hahahahahaha . watlek
whao whao  , feelingg pulak malam malam buta ni ken ?
sorry , kalau adee tersilap grammar . tak pandai pon nak speaking ni , hahahahaha . 
ehh . kejup . korang jangn ingat lain pulak . diela ngn shahmi tade pape pon . dia cuma ADIMRE diela tau ? and jangan pikir benda lain pulak .
baru tahu ? diela nih S.S orangnya . obssess sendiri .
haih -,- penat pulak tangan diela ni menaip kan ? takpa lahh  sampai sini jea yang mampu diela story dalam blog . next time jelah kay  post panjang panjg ni , tak penting ponn . :p
kayybhyee :)  



Hye. diela here :) welcome to my simple blog . Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links


he is my SUPERBOY , do not take kay ? he is suitable , for diela only , up to when when .

follow my blog , and i will hit you back . thanks you :).


This template was created by dielaHusni. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.